In Company

Bij Fabriek C ben jij zelf aan zet. Want alleen door te luisteren naar andere ondernemers, tijd te investeren in elkaar, een tegenslag te overwinnen, advies te geven maar vooral ook te vragen, kom je als ondernemer verder; het is In Company. En mocht het uiteindelijk niets worden met jouw idee, dan heb je wel veel geleerd, vrienden voor het leven gemaakt en steek je deze ervaring toch maar mooi in je zak.

Hold my Cup

Daar sta je dan, op een festival met je lege beker in je hand. Je mag hem niet weggooien want dat kost je weer klappen met geld.

Wij hebben dé oplossing! Onze HmC Clip neemt jouw irritatie weg. Doe de HmC Clip om je beker en maak hem gemakkelijk vast met onze bevestigingskoord aan de broek, tas of riem. En hoef je beker nooit meer vast  te houden! 

Hierdoor draag je ook je steentje bij de verduurzaming! De Clip is namelijk gemaakt van oude festivalmunten, het bandje is van PED en niemand gooit meer zijn plastic beker op de grond!

Icepad

De Icepad is een duurzaam koelelement dat, dankzij het unieke design, tijdens het drinken om uw blikje blijft zitten. De Icepad speelt in op het probleem dat buitenrecreanten ervaren dat na verloop van consumptietijd, een uit de koelbox koud geserveerd drankje opwarmt.

De Icepad bestaat uit een isolerende hoes en een koelelement. Bij consumptie dient het koelelement in de isolerende hoes gestopt te worden. Hierdoor blijft de inhoud koel (c.a. 8 °C, 20min.) tot de laatste slok.

De Icepad is makkelijk in gebruik, licht van gewicht waardoor het niet als storend wordt ervaren en snel terug te koelen in de vriezer na gebruik. Het is dan ook een multi-use product. Het design van de Icepad maakt dat deze geschikt is voor 90% van alle blikjes. Tot slot kan de Icepad (voorzien van logo) ingezet worden als unieke marketingtool (relatiegeschenk/ merchandise) voor bedrijven. Het product zal voornamelijk in de openbare ruimte gebruikt worden. Dit is equivalent aan veel impressies per euro.

Krokolijn

Met het oog op de toekomst hebben wij een duurzame oplossing bedacht om het uitzetten van de lijn te verlichten. Door gebruik te maken van de Krokolijn kan er tijdens het stellen van 50 meter banden 10 minuten bespaard worden op het uitzetten van de lijn. Dit komt neer op een tijdsbesparing van 50%. Daarbij hoeven de eindgebruikers geen stenen meer te gebruiken voor deze werkzaamheden. In totaal scheelt dit circa 70 kg tilwerk.

Wij hebben een aantal grote klanten als KWS Infra, Koelewijn bestratingen en Beentjes GWW.

Cleanzy

Cleanzy is het beste bedrijf/product omdat wij een product hebben dat echt als een maatschappelijk probleem wordt gezien. Wat is ons blokje anders dan de rest? Op dit moment vervuilen de huidige blokjes het milieu, door schadelijke chemicaliën door het riool te spoelen. Dit is slecht voor levende organismes in het water. Door een duurzaam alternatief aan te bieden, namelijk een duurzaam urinoirblokje is dit verleden tijd. Hoe mooi is het om bouwstoffen te gebruiken dat anders weggegooid zouden worden? Wist u dat er meer dan 250 miljoen sinaasappelschillen per jaar worden weggegooid en dat dat er ruim 25.000 ton snoepafval wordt verwerkt per jaar. Een urinoirblokje ongeveer 2 weken meegaat en dat er ongeveer 300.000 urinoirs zijn in Nederland.  Deze feiten en producten samen, voegen wij samen tot 1 geheel. Tenslotte is het mogelijk om een bedrijfslogo of het logo van een favoriete club erin te verwerken. Over je favoriete voetbalclub urineren, hoe leuk kan het zijn!

Re-ty

Een oplossing bedenken vanuit een probleem, zo is het team van Re-Ty begonnen. We kennen allemaal dat vervelende moment. Je trekt een tyrap net iets te strak of krijgt er geen schaar meer tussen, omdat de tyrap te strak is aangetrokken.

Met de Re-Ty is dit probleem verleden tijd. Het product zorgt ervoor dat tyraps makkelijk losgemaakt, bijgesteld en vastgetrokken kunnen worden. Hierdoor kan één tyrap wel meer dan 10 keer worden hergebruikt. Met een Re-Ty bij de hand is het doorknippen van tyraps dus verleden tijd.

De Re-Ty bestaat uit twee onderdelen, namelijk het 3D-geprinte handvat van biologisch afbreekbaar plastic en een lasergesneden RVS-steeltje.

ZandZwiffer

De ZandZwiffer is het nieuwe innovatieve hulpmiddel voor het voor het ergonomisch en snel vlakken van een zandbaan en zaaibed. Ideaal voor het profileren van een onderbaan voor straatwerk, stelconplaten en gazon. De ZandZwiffer bestaat uit een aluminium balk, die met zijn scherpe randjes in het zand ‘snijdt’ en op die manier voor een strakke ondergrond zorgt.

Door middel van een steel en steelhouder wordt het continue knielen, bukken en opstaan bij het afreien overbodig gemaakt. De steelhouder is gemaakt van staal waardoor er enigszins gewicht rust op de balk, dit bespaart een hoop kracht en energie. De steel zelf is van hout, zodat deze aangenaam in de hand te houden is ondanks de buitentemperatuur. Over de hoek van de steelhouder en de lengte van de steel is zodanig nagedacht dat deze een ergonomische houding nastreeft.  

De ZandZwiffer is demontabel, waardoor makkelijk mee te nemen en zo hufterproof mogelijk gemaakt. De volledige productie is uitbesteed aan een kwalitatief hoogwaardig metaalbewerkingsbedrijf.

Deskey

De Deskey speelt in op de huidige situatie omtrent thuiswerken en het gewenste gebruiksgemak om werkspullen eenvoudig op te kunnen bergen. Daarnaast heeft de Deskey een geïntegreerde laptopsteun. Dit draagt bij aan een verbeterde ergonomische werkhouding bij het thuis werken. De Deskey is gemaakt van gerecycled PET-felt. PET-felt wordt gemaakt van plastic gerecyclede PET-flessen en is zeer geschikt voor hergebruik. In de Deskey zitten maar liefst 43 gebruikte PET-flessen verwerkt!

Tijdens het werken staat uw laptop in de laptop standaard en is er ruimte voor uw toetsenbord. Overige kantoorbenodigdheden zoals notitieblok, muis en pennen liggen op tafel. Zodra uw werkplek opgeruimd moet worden om te eten (o.i.d.) komt de functie van Deskey écht aan het licht, omdat het zich perfect leent om uw werkspullen te verplaatsen. Hoe gaat dit in zijn werk?

Allereerst haalt u het kruis uit elkaar, dit is een eenvoudig schuif systeem. Vervolgens plaatst u de onderdelen van dit kruis aan de buitenkant van de Deskey, dit wordt namelijk de zijkant van het kistje. Vervolgens kunt u de achter- en voorflap naar boven vouwen en gemakkelijk klemmen. Tot slot deponeert u uw kantoorbenodigdheden in de kistvormige Deskey, en klaar om weg te zetten

Licht 'r aan

De Licht ‘R Aan Verlichtingshaspel is een hulpmiddel om verlichtingssnoeren te beschermen bij opslag en verhoogt het gebruiksgemak bij het op- en afrollen. Maar liefst 64% van de Nederlanders ervaart ergernis bij het gebruik van (kerst)verlichtingssnoeren door de knopen in de draad. Als gevolg van de knopen belandt jaarlijks circa de helft van de verlichting door schade of gemakzucht in de vuilnisbak. De gedachte “kopen, gebruiken, weggooien en weer opnieuw beginnen” is helaas nog steeds aan de orde. De Licht ‘R Aan verlichtingshaspel is de oplossing om de levensduur van de kostbare verlichtingssnoeren te verlengen. De haspel van Licht ‘R Aan bevat tanden in het ontwerp, die de mogelijkheid bieden om de lampjes van uw verlichtingssnoer te separeren. Dit beschermt de lampjes en maakt het tevens gemakkelijker het verlichtingssnoer af te rollen. Het product wordt vervaardigd uit een duurzaam multiplex met een PEFC-keurmerk, wat garandeert dat het materiaal afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos en de instandhouding daarvan. Met Licht ‘R Aan kunt u uw huis vrij van frustratie decoreren, beschermt u uw verlichting en draagt u een steentje bij aan een bewuste samenleving. Het is onze missie om de wegwerpmaatschappij tegen te gaan en frustratie in een tijd van vreugde weg te nemen

GoDura

 

GoDura is een acroniem voor Go Durable. GoDura zag dat er in de markt van veiligheid en duurzame inzetbaarheid voor werken met het hijsen van lasten nog veel te winnen valt voor de mens en de organisatie. GoDura richt zich op het geven van praktische, veilige en duurzame oplossingen bij het hijsen van lasten op de werkvloer in de dagelijkse operatie.

Met de Stickee legt GoDura de focus op veiligheid en duurzame inzetbaarheid van werknemers waarbij hijsen van lasten in de dagelijkse operatie plaats vindt.

GoDura voegt waarde toe aan haar product de Stickee. De Stickee heeft als functie het creëren van een vaste verbinding met de last. Zodat deze niet met de handen begeleid dient te worden en toch heel precies kan worden gepositioneerd. Het tastbare product heeft de wendbaarheid welke nodig is om de gebruiker vrij te laten manoeuvreren, met het slanke, lichtgewicht maar robuuste ontwerp van de kop kan de los- beweging door middel van een eenvoudige draaibeweging tot stand komen.