Partners

Partners ondersteunen Fabriek C financieel of in-kind en dragen daarmee bij aan het succes en de continuïteit van Fabriek C en de groei van een groter ecosysteem waarin de companies floreren.

InHolland

Door middel van Gebouw C heeft InHolland een podium gecreëerd waar onderwijs, studenten, bedrijven en andere kennisinstellingen kunnen experimenteren en innoveren.

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord

Ontwikkelingsbedrijf NHN is in de regio een vast aanspreekpunt voor alle zaken die met ontwikkeling van de regio Noord-Holland Noord te maken hebben. Het platform helpt ondernemers bij hun investeringen in de regio, trekt nieuwe bedrijven aan en draagt bij aan een verbetering van het vestigingsklimaat.

Terra Technica

Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, studenten, gemeenten, provincie en regionale partners maken zich samen sterk voor een duurzame wereld. Hét expertise- en innovatieplatform van Nederland voor duurzame energietechnologie toepassingen.

IDEA NHN

De incubator IDEA helpt ondernemers om innovatieve duurzame ideeën naar de markt te brengen.

Ondernemend Alkmaar

Ondernemend Alkmaar is dè ondernemersorganisatie van Alkmaar. Als koepel bieden zij toegevoegde waarde naast de activiteiten die de ondernemersverenigingen regelen. Dit doen ze zowel op strategisch gebied- als operationeel niveau. De stem van Ondernemend Alkmaar wordt gehoord!

Pocityf

POCITYF is een door de EU gefinancierd 'slimme stad' project dat historische steden helpt om groener, slimmer en leefbaarder te worden met respect voor het culturele erfgoed. Door Positive Energy District in de steden te implementeren en te testen, draagt POCITYF Europa bij in de race om tegen 2050 het eerste koolstofneutrale continent te worden.

Rabobank Alkmaar e.o.

Studenten die een duurzaam innovatief idee naar de markt willen brengen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom geven de Rabobank Alkmaar e.o. en IDEA NHN elk jaar vouchers uit voor deze studenten. Deze geven recht op startkapitaal. Sinds de start in 2019 is er voor bijna 10 duizend euro aan vouchers toegekend.