Voor raad en daad

Aldert Zwemmer is 23 jaar ondernemer geweest in omgeving Schagen en sinds een jaar zelfstandig bedrijfsadviseur bij het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en IDEA. Vanuit zijn rol bij IDEA is hij in contact gekomen met Fabriek C. Inmiddels is er een fijne samenwerking ontstaan en kunnen de ondernemers van Fabriek C na een officiële opstart van de onderneming bij IDEA terecht. Ook kunnen de ondernemers altijd bij Aldert terecht voor raad en daad. 

Aldert werkt als bedrijfsadviseur: “Ik ben op dit moment betrokken bij zo’n zes bedrijven. Dit varieert van eenmanszaken tot hele grote bedrijven. Wij werken echt vraag gestuurd. Alles wat je bij kan dragen aan de bedrijfsvoering, dat doen wij. Toen ik bij IDEA kwam kreeg ik te maken met studenten. Student-ondernemers kunnen namelijk via IDEA een voucher van de Rabobank krijgen als steun om een bedrijf op te starten. Hier begeleiden wij ze dan vanuit IDEA bij. Fabriek C is ook gericht op de studenten. Zij richten zich alleen op het begeleiden van alumni bij het opstarten van hun onderneming. Zelf vind ik Fabriek C ook echt een goed initiatief. Ik stel mijn kennis graag beschikbaar aan de jonge ondernemers. Het is ook goed dat Fabriek C zich niet meer alleen op de alumni van Technische Bedrijfskunde richt, maar ook naar andere opleidingen kijkt. Door breder te kijken kunnen we nog meer studenten helpen en zorgen we samen voor een echt ondernemersklimaat in regio Alkmaar.”

Wil jij ook je kennis en ervaring delen met jonge ondernemers? Sluit je dan aan bij de Fabriek C Community. www.fabriekc.nl.

ANDER NIEUWS

We zijn online!

Vanaf nu kunt u op deze site terecht voor nieuws, evenementen en updates rondom de activiteiten van Fabriek C. Nieuws rondom de start-ups, de prijzen

Lees verder